Search here:

hola@teatreduca.com | 638 49 58 20

 

Avís Legal

Avís Legal – TeatrEduca

Aquesta web des d’ara també referida com Teatreduca.com, el LLoc Web o Web, és titularitat de Yolanda Romero Garcia (des d’ara TeatrEduCa). Has de saber que la simple navegació per aquest lloc Web t’atribueix la condició d’USUARI i suposa que acceptes plenament totes i cada una de les Condicions que s’indiquen a continuació i que regulen el seu ús. Si us plau, segueix llegint.

 

Acceptació de les Condicions d’ús correcte de Teatreduca.com:

Com a Usuari, et compromets a utilitzar Teatreduca.com, els seus continguts i serveis de conformitat amb les presents Condicions, el principi de bona fe, les bones costums, l’ordre públic i amb respecte a la legalitat vigent.  Tanmateix, et compromets a no utilitzar el Web i els serveis que es presten en ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris a aquestes Condicions, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar o deteriorar-lo o impedir el normal gaudi per altres usuaris, sent l’únic responsable de les infraccions en les que es pugui incórrer o dels perjudicis que es puguin causar per l’ús incorrecte de la web, exonerant als titulars de Teatreduca.com.

 

Comentaris: Teatreduca.com es reserva el dret d’eliminar aquell contingut que pugui ser considerat discriminatori per raó de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altre circumstància personal o social, sent motiu suficient per eliminar el teu compte.

En el supòsit de que existeixin serveis sotmesos a condicions particulars que puguin substituir, modificar o completar les presents, l’usuari serà degudament informat.

 

Protecció de Dades Personals i enviament de comunicacions comercials

TeatrEduCa gestiona les dades personals a l’empara de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic.

Mitjançant l’enviament dels formularis existents en aquesta web, l’usuari consent expressament a que les dades personals facilitades siguin emmagatzemats en un fitxer de caràcter personal sota la titularitat de TeatrEduCa.  Garantim que les dades es custodiaran amb total confidencialitat i seran utilitzats exclusivament per gestionar formacions o qualsevol servei ofert, així com per informar periòdicament als usuaris sobre projectes i esdeveniments de l’entitat.

Les dades personals son emmagatzemades i processades en servidors ubicats a Espanya i subcontractats al proveïdor CDmon (10DENCEHISPAHARD, S.L.).

TeatrEduCa garanteix l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades facilitades, per lo qual hauràs de realitzar la teva petició per escrit mitjançant correu electrònic a hola@teatreduca.com o trucant a 638495820.

Pots consultar aquí la nostra POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Pots consultar aquí la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

Propietat Intel·lectual i Industrial:

Tots els continguts d’aquest Lloc Web, textos, fotografies, gràfics, imatges, sons, tecnologia, software, enllaços, continguts audiovisuals, disseny gràfic, codi font, etc, així com els noms comercials, les marques i altres signes distintius, són propietat de TeatrEduCa o de tercers, no adquirint l’usuari cap dret sobre ells per el simple ús d’aquest lloc web.

El seu contingut no podrà objecte de manipulació (modificació, copia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de la persona usuària o de terceres persones, ja sigui total o parcialment, sense la expressa autorització.  I queda absolutament prohibida la seva distribució, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no sigui expressament autoritzat per el titular.

 

Enllaços:

El lloc Web pot albergar enllaços o links que derivin en altres llocs Web gestionats per tercers. Teatreduca.com declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora de Teatreduca.com, ja que la funció dels links que hi apareixen és únicament la de informar sobre la existència d’altres fonts d’informació.  El titular queda exonerat de tota responsabilitat per el correcte funcionament dels enllaços o links, del resultat obtingut a través dels mateixos, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que pot accedir, així com dels perjudicis que puguis patir en la informació trobada o descarregada de la web enllaçada.

 

Política de comentaris:

Teatreduca.com vetllarà per que els comentaris o qualsevol dels continguts publicats per tercers, no sigui il·lícit, difamatori, obscè, pornogràfic, amenaçant, discriminatori, inciti a realitzar actes il·legals, o que de qualsevol altre manera perjudiqui a TeatrEduCa o a tercers.  Tanmateix, TeatrEduCa podrà eliminar qualsevol contingut que no s’ajusti a aquestes condicions legals o al dret legal.

 

Modificacions de les Condicions d’Ús:

TeatrEduCa.com es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense prèvia notificació les presents Condicions d’ús.  Com Usuari d’aquest Web, quedes obligat automàticament per les Condicions que estiguin vigents en el moment e que hi accedeixis.  Et recomanem que llegeixis periòdicament les Condicions que es troben el l’enllaç ‘Nota Legal’ al peu de la pàgina principal de Teatreduca.com per disposar de la versió actualitzada.

 

Legislació aplicable i competència jurisdiccional:

El present Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola. L’usuari es compromet a fer un ús correcte d’aquesta web de conformitat amb la LLei, amb el present Avís Legal, així com les demés condicions, reglament i instruccions que, en el seu cas, poguessin ser d’aplicació.

 

Informació general sobre el titular del lloc Web:

Titular: Yolanda Romero Garcia
NIF: 52149065S
Domicili: Carrer Mallorca, 43C, 1º-2ª, 08440 Cardedeu, Barcelona.

Email de contacte:  hola@teatreduca.com

Telèfon de contacte: 638495820