Search here:

hola@teatreduca.com | 638 49 58 20

 

 

Fases del Projecte

TeatrEduCa és un projecte en estat de desenvolupament i en constant procés d’adaptació i transformació. Per tant, les fases detallades a continuació són simplement una aproximació.

Origen

Origen

Juny 2018

Es desenvolupa el Treball Final de Màster (TFM) ‘Les arts escèniques com a eina essencial en l’aprenentatge de l’anglès en l’educació secundaria a Catalunya’ del Màster en Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Desenvolupament

Desenvolupament

Juliol 2018 – Gener 2019

Neix TeatrEduCa, com a projecte d’emprenedoria al formar part d’ EDUTECH Emprèn. En detectar la necessitat que hi ha en el nostre territori envers l’ensenyança de l’anglès, TeatrEduCa prioritza aquesta matèria i fa una proposta doble per a solucionar aquest problema.  La creació d’una sèrie d’Unitats de Treball basades en tècniques teatrals i que culminen en la representació d’un curt esquetx teatral, i el  desenvolupament de Packs Digitals d’aprenentatge que, basats en series de TV i films famosos, proposa una sèrie d’activitats mòbils, interactives i pràctiques.

Validació del Producte

Validació del Producte

Febrer-Setembre 2019

Es posa en marxa la difusió de TeatrEduCa i es busca la validació del Producte Mínim Viable pel que fa a les Unitats de Treball basades en arts escèniques. Es comença a desenvolupar els Packs Digitals d’aprenentatge. Busca de socis clau i un equip de col·laboradors amb competències essencials per al desenvolupament del projecte

Programa Pilot

Programa Pilot

Any Acadèmic 2019-20

Posada en marxa del programa pilot de les Unitats de Treball amb IES i altres centres, anàlisi de resultats, conclusions i possible modificació i millora dels productes i serveis proposats.  Validació del Producte Mínim Viable dels Packs Digitals.

Consolidació i Ampliació

Consolidació i Ampliació

Any Acadèmic 2020-21

Consolidació de l’equip i de socis claus. Ampliació del nombre d’IES i centres involucrats en el projecte, ampliació d’unitats de treballs, tallers de teatre, packs digitals i de unitats de treball de diferents matèries escolar i sèries de televisió i films.

Expansió

Expansió

Any Acadèmic 2021-22

Creació de nous materials didàctics, captació de nous centres involucrats en el projecte, expansió del territori a nivell local, nacional i internacional.

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, second array member is not a valid method in /usr/home/teatreduca.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286