Search here:

hola@teatreduca.com | 638 49 58 20

 

Serveis a la carta

 

TeatrEduCa a la carta

TeatrEduCa es posa a la disposició de docents i centres per oferir-los la oportunitat de sol·licitar la creació de recursos pedagògics, unitats de treball i/o tallers de teatre fets a mida segons les seves necessitats.

Temàtiques concretes

Per a explorar temes específics, assignatures concretes, obres literàries incloses en el currículum escolar, diversos aspectes gramaticals, etc.

Tallers a mida

Disseny de tallers teatrals per a poder adquirir tècniques teatrals específiques o fins i tot desenvolupar teories teatrals de pensadors famosos: Stanislavki, Brecht, Boal, Artaud, etc.

Assessorament Presencial

Es poden contractar els nostres serveis per a ajudar-vos amb els assajos generals, la posada en escena, la il·luminació o qualsevol altre aspecte pràctic de la representació teatral.

Creació de Rúbriques

Disseny de programes per a la formació dels docents en la creació de rúbriques per a aplicar-les a la pràctica docent habitual.

Quin tipus de servei necessites?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te totes les possibilitats que t’ofereix TeatrEduCa i com les podem ajustar a les teves necessitats. Ens posarem en contacte amb tu en un termini màxim de 48 hores.Qui som?

creativitat, innovació, educació

Què oferim?

Què oferim?